sreda, 26. januar 2011

Kdor je kul naj tak ostane :)

25.1.2011 je dan, ko je moj nečak Mark praznoval svoj prvi rojstni dan. In vsaka najboljša teta valjda pride na rojstni dan, speče torto, kup mega darilo, pockrlja nečaka... Ampak, jz vsega tega nism mogla narest, ker sm šla na drug konc sveta in vrnitev domov za en dan bi bil mal predrag šport.
In tko sem se res slabo počutla, ko sm pomisla, da bo Mark en dan mal večji in bo dojel, da njegova najbolj kul teta sploh ni najbolj kul, ker sploh ni praznovala njegovga prvega rojstnega dne! Samo... Ta teta je še ko je bla doma misla na to, da ko bo Markito pihal prvo svečko, nje ne bo in mu je že pred odhodom naredila eno extra specialno darilo, ki ga je prejel direktno na svoj rojstni dan. In ko je prišel čas njegovega slavja, je organizirala  zabavo v Mehiki, z extra dobro torto in pihnla svečko namest njega.
Roko na srce, Mark se tega dneva itak nikol ne bo spomnu, Photoshop tud obstaja, tko da bi se loh nalimala zravn ostalih, ki so praznoval v Sloveniji, pa je zadeva rešena. Sam ko bo pa Mark zrastu pa bo vidu, da je mel kr 2 fešti, pa tud vedu bo, da je kul teta zmeri kul, pa tud če je na drugmu koncu sveta :))

P.s. Njegov boter Hugo ni pa prov nič manj kul kokr pa teta. Samo v vednost :D


3 komentarji:

  1. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ti je bilo verjetno težko, ampak si se spomnila in naredila najboljš !!!! Ti si več kot najboljša teta, ti si u ajbr najboljša teta, super teta! Še supermena je strah ob tvojih hudih idejah :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Oooo ja ti si pa res kul teta! Nečaki te majo sigurno fuuul radi ne glede na to, al praznuješ z njimi roj. dan al ne, to je itak sam en dan v letu - ko prideš nazaj, boš pa lahko nadoknadila vse za nazaj in za naprej;-)Se kmalu vidimo, uživaj še zadnje tedne pred odhodom!

    OdgovoriIzbriši